Izjava o dostopnosti

Zgornjesavinjski ZD Nazarje se zavezuje, da bo omogočal dostopnost spletišča http://zgornjesavinjski-zd.si v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (Uradni list RS, št. 30/18 in spremembe) vsem uporabnikom.
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče www.zd-mozirje.si

STOPNJA SKLADNOSTI
Uporabo spletišča želimo približati najširšemu krogu uporabnikov, zato ga nenehno oblikujemo, posodabljamo in prilagajamo tako, da je dostopen za uporabnike z različnimi oblikami invalidnosti in oviranosti.
Spletišče http://zgornjesavinjski-zd.si je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

NEDOSTOPNA VSEBINA
Dostopnost spletne strani nenehno spremljamo in sproti izboljšujemo posamezne elemente dostopnosti. Kljub vsemu nekatere objavljene vsebine , zaradi nesorazmernega bremena, ne izpolnjujejo vseh zahtev glede dostopnosti, kot jih določa Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij.

• Nekateri elementi (slike, dokumenti v različnih formatih) nimajo vpisanega alternativnega besedila. Vpisovanje alternativnega besedila za nazaj bi predstavljalo nesorazmerno breme. Novejši elementi imajo vpisano alternativno besedilo.

• Nekateri skenirani dokumenti v PDF obliki zapisa, so dostopni, vendar težje berljivi. Zato vam omogočamo, da se lahko s temi dokumenti seznanite na drug način (lahko nam pišete po pošti ali preko e-pošte, kontaktni podatki so navedeni v nadaljevanju).

PRIPRAVA IZJAVE O DOSTOPNOSTI
Ta izjava je bila pripravljena 23. 09. 2022.
Izjava je bila nazadnje pregledana 23. 09. 2022.

POVRATNE IN KONTAKTNE INFORMACIJE
Zaradi zelo pogostih posodobitev vsebin lahko obiskovalci pri brskanju po spletišču http://zgornjesavinjski-zd.si kljub prizadevanjem, da bi bile vse spletne strani čim bolj dostopne in uporabnikom prijazne, občasno naletijo na težave z dostopnostjo.
Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki, nam lahko pišete na info@zszd.si ali nas pokličete na 03 83 92 483.
Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

INŠPEKCIJSKI POSTOPEK
V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo :
REPUBLIKA SLOVENIJA
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
INŠPEKTORAT ZA JAVNI SEKTOR
Tržaška 21, 1000 Ljubljana

E: gp.ijs@gov.si
www.ijs.gov.si

OBVESTILA

- Obveščamo vas, da se bo s torkom, 14.2.2023, zaprl star vhod v ZD in odprl NOV VHOD Z ZADNJE STRANI zdravstvenega doma. Zaradi gradnje prizidka je pri ZD spremenjen režim parkiranja, zato je pri novem vhodu urejeno tudi parkirišče.

Prometni režim pred ZD v času gradnje prizidka

- Testiranje s hitrimi testi se izvaja vsak delovnik v COVID AMBULANTI (moder kontejner pred ZSZD Nazarje) med 7.00 in 8.00 uro

- Cepljenje bo od 1.2.2023 potekalo v dopoldanskem času od 10.00 in 12.00 uro, vsak drugi četrtek v mesecu pa tudi v popoldanskem času med 14.00 in 16.00 uro (točne termine najdete v poglavju cepilnega centra).

Hvala za razumevanje.