Obvestilo vsem staršem novorojenčkov!

Pediatrija
07. okt. 2022

Zaradi lažje organizacije dela prosimo, da naročite svoje novorojene otroke v prvo posvetovalnico najkasneje 5 dni po prihodu iz porodnišnice. Naročanje v prvo posvetovalnico je možno opraviti preko telefona ali ali elektronske pošte.

-Ambulanta Brigita Pukmeister Rožič dr. med.: telefon 03/ 839 24 81, elektronska pošta: oa.nazarje1@zgornjesavinjski-zd.si
-Ambulanta Nina Lah, dr. med.: telefon 03/ 837 08 07, elektronska pošta: oa.nazarje2@zgornjesavinjski-zd.si

V primeru, da boste vašega novorojenčka v posvetovalnico prijavili kasneje, ne moremo zagotoviti prostega termina natanko pri enem mesecu.

Zadnje objave

PRISOTNOST VOJAŠKE ZDRAVSTVENE ENOTE V ZGORNJESAVINJSKI DOLINI

07. okt. 2022
POSODOBLJENO (22.8.2023): Ukinitev vojaške ambulante. Spoštovani, obveščamo vas, da je od danes, 11.8.2023 naprej v OŠ Nazarje (Zadrečka cesta 37, 3331 Nazarje) stacionirana vojaška zdravstvena enota, ki je namenjena v prvi vrsti vojakom, ki so na terenu, drugim reševalnih enotam in prostovoljcem, med drugim tudi civilnemu prebivalstvu, ki potrebuje osnovno medicinsko oskrbo. Zaenkrat bo delovala do 17.8.2023, z možnostjo podaljšanja. Po potrebi opravijo osnovno oskrbo ran, izvedejo pa lahko tudi rentgensko slikanje ob poškodbah in osnovno laboratorijsko analizo krvi. Poleg tega lahko dostopajo na težje dostopen teren. Dosegljivi so na telefonski številki: 030 489 769.
Preberi več

Spoštovani,

v zadnjem obdobju opažamo porast števila različnih virusnih respiratornih okužb v splošni populaciji in tudi pri pacientih, ki jih obravnavamo v Zgornjesavinjskem ZD Nazarje. Zato vsem pacientom v primeru okužbe dihal priporočamo uporabo maske, zaradi preprečevanja širjenja okužb in zaradi lastne zaščite.

Hvala z razumevanje.