PRISOTNOST VOJAŠKE ZDRAVSTVENE ENOTE V ZGORNJESAVINJSKI DOLINI

11. avg. 2023

POSODOBLJENO (22.8.2023): Ukinitev vojaške ambulante.

Spoštovani,

obveščamo vas, da je od danes, 11.8.2023 naprej v OŠ Nazarje (Zadrečka cesta 37, 3331 Nazarje) stacionirana vojaška zdravstvena enota, ki je namenjena v prvi vrsti vojakom, ki so na terenu, drugim reševalnih enotam in prostovoljcem, med drugim tudi civilnemu prebivalstvu, ki potrebuje osnovno medicinsko oskrbo.

Zaenkrat bo delovala do 17.8.2023, z možnostjo podaljšanja.

Po potrebi opravijo osnovno oskrbo ran, izvedejo pa lahko tudi rentgensko slikanje ob poškodbah in osnovno laboratorijsko analizo krvi.

Poleg tega lahko dostopajo na težje dostopen teren.

Dosegljivi so na telefonski številki: 030 489 769.


Zadnje objave

CEPLJENJE V ČASU IZREDNIH RAZMER ZARADI POPLAV

11. avg. 2023
Spoštovani! Cepljenje bo do nadaljnjega zaradi izrednih razmer in odsotnosti kadra potekalo le po predhodnem dogovoru, zaradi česar začasno ukinjamo cepljenje proti KME, ki je potekalo ob četrtkih. Na cepljenje se lahko naročite vsak delovnik med 7:00 in 15:00 uro preko telefonske št. info točke: 03 8392 483 oziroma maila: cepljenje@zgornjesavinjski-zd.si, kamor napišite za katero cepljenje se želite naročiti: KME, PNEUMOKOKNE BOLEZNI ali TETANUS (po naročilu zdravnika). Dopišite tudi ime, priimek, datum rojstva in katero dozo cepljenja potrebujete (v primeru cepljenja proti KME in PNEUMOKOKNE BOLEZNI). Termin za cepljenje boste prejeli v najkrajšem možnem času. V kolikor imate kakšno vprašanje se obrnite na zgoraj navedena kontakta.Hvala za razumevanje!
Preberi več

Spoštovani,

v zadnjem obdobju opažamo porast števila različnih virusnih respiratornih okužb v splošni populaciji in tudi pri pacientih, ki jih obravnavamo v Zgornjesavinjskem ZD Nazarje. Zato vsem pacientom v primeru okužbe dihal priporočamo uporabo maske, zaradi preprečevanja širjenja okužb in zaradi lastne zaščite.

Hvala z razumevanje.