Začela se je gradnja prizidka k ZD Nazarje

63042061205121
01. feb. 2023

Novica je povzeta po: https://www.sta.si/gradnja-prizidka

"Nazarje, 29. januarja

Celjsko podjetja Remont je začelo izgradnjo prizidka k Zdravstvenem domu (ZD) Nazarje. Projekt je vreden nekaj več kot 5,5 milijona evrov, sofinancirajo pa ga zgornjesavinjske občine in ministrstvo za zdravje. Večinski delež investicije pokriva nazarska občina. Gradnja prizidka bo predvidoma končana februarja prihodnje leto.

Celotna dejavnost, ki se izvaja v domu, se bo preselila v prizidek. Kot je povedal nazarski župan Matej Pečovnik, je neto tlorisna površina prizidka okoli 2000 kvadratnih metrov.

Direktorica doma Božena Herzog pa je pojasnila, da imajo trenutno dovolj zdravnikov, čeprav jim je pred nekaj leti primanjkovalo zdravstvenega osebja. Dejala je tudi, da nove bolnike še vedno vpisujeta dve ambulanti za odrasle od sedmih ter ena od dveh otroških ambulant.


Lili Pušnik,
Dopisništvo Celje
Slovenska tiskovna agencija"


Zadnje objave

Pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja

01. feb. 2023
Pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja
Preberi več

Izvajanje šole za bodoče starše

01. feb. 2023
V Zgornjesavinjskem ZD Nazarje organiziramo šolo za bodoče starše. Vsi zainteresirani se morate predhodno prijaviti na telefon 031/640-234 (Klementina Belaj, dipl. m. s.) ali preko elektronske pošte zdravstvena.vzgoja@zgornjesavinjski-zd.si .
Preberi več

Obvestilo o selitvi OA Nazarje 2 v ZP Ljubno

Obvestilo o selitvi OA Nazarje 2 v ZP Ljubno

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

javi pravočasno, če te ne bo na pregled.