Šola za bodoče starše

Informacije o nosilcu/dejavnosti

Šola za bodoče starše - /

Naročanje

Obvestilo

V Zgornjesavinjskem Centru za krepitev zdravja organiziramo vsak drugi mesec za nosečnice in njihove partnerje Šolo za bodoče starše. Tečaj je razdeljen na zgodnjo in pozno nosečnost na katerih predavajo strokovnjaki iz različnih področij, ki nudijo potrebne informacije in znanje za pripravo na prihod novega družinskega člana.

Tečaj za zgodnjo nosečnost je namenjen nosečnicam v prvih mesecih nosečnosti in se izvede v enkratnem srečanju. Govorili bomo o dejavnikih tveganja, možnih zapletih, prehrani in telesni dejavnosti v času nosečnosti. S tem bi želeli mamicam podati čim več znanja o zdravi nosečnosti in odgovorili na vprašanja, ki se jim porajajo v glavi od trenutka, ko so izvedele, da bodo postale mamice.

Na tečaju za pozno nosečnost pa seznanimo nosečnice in bodoče očete s potekom samega poroda, o negi in rokovanju novorojenčka, dojenju in vlogi očeta, psihološki pripravi na porod, skrbi za zobe in ustno votlino dojenčka in o telesni dejavnosti ter prehrani po porodu.

Termini so objavljeni en mesec vnaprej na naši spletni strani, na naših socialnih omrežjih (facebook in instagram), oglasni deski v ZD Nazarje in lokalnem časopisu.

Vsi zainteresirani se morate predhodno prijaviti na telefon 03 839 24 33 ali na mail ckz@zgornjsavinjski-zd.si.Šola za starše v septembru
javi pravočasno, če te ne bo na pregled.