Šola za bodoče starše

Informacije o nosilcu/dejavnosti

Šola za bodoče starše - / , Klementina Belaj, dipl. m. s.

Naročanje

Obvestilo

V Zgornjesavinjskem ZD organiziramo šolo za bodoče starše.
Prijave sprejemamo preko elektronske pošte: zdravstvena.vzgoja@zgornjesavinjski-zd.si oziroma na telefonski številki: 031 640 234 (Klementina Belaj).

V šolo za bodoče starše vabimo vse nosečnice in bodoče očete, da se seznanijo s potekom nosečnosti, z bližajočim se porodom, s poporodnim obdobjem, rokovanjem z dojenčkom ter nego in prehrano dojenčka.

Z obiskom tečaja si pridobite potrdilo s katerim se očetom omogoči prisotnost pri porodu.

Tečaji so vsak drugi mesec v letu, oz. odvisno od števila prijavljenih nosečnic. Termini so objavljeni za celo leto vnaprej in sicer na spletni strani, oglasni deski v ZD Nazarje in lokalnem časopisu.

Šola za starše 2023

OBVESTILA

- Obveščamo vas, da se bo s torkom, 14.2.2023, zaprl star vhod v ZD in odprl NOV VHOD Z ZADNJE STRANI zdravstvenega doma. Zaradi gradnje prizidka je pri ZD spremenjen režim parkiranja, zato je pri novem vhodu urejeno tudi parkirišče.

Prometni režim pred ZD v času gradnje prizidka

- Testiranje s hitrimi testi se izvaja vsak delovnik v COVID AMBULANTI (moder kontejner pred ZSZD Nazarje) med 7.00 in 8.00 uro

- Cepljenje bo od 1.2.2023 potekalo v dopoldanskem času od 10.00 in 12.00 uro, vsak drugi četrtek v mesecu pa tudi v popoldanskem času med 14.00 in 16.00 uro (točne termine najdete v poglavju cepilnega centra).

Hvala za razumevanje.