Psihološki pregled predšolskih otrok

Informacije o nosilcu/dejavnosti

Psihološki pregled predšolskih otrok - Tanja Povhe , univ. dipl. psih.

Delovni čas

Torek
7:00 - 14:00
Sreda
12:00 - 15:00
Sreda (vsako 2. sredo v mesecu)
8:00 - 11:00
V kolikor se pregleda na določen termin ne morete udeležiti, to sporočite po telefonu ali elektronski pošti. Prosimo, da v obeh primerih sporočite tudi svojo telefonsko številko na katero ste dosegljivi.

Naročanje

(torek in sreda)

Obvestilo

Psihologinja izvaja sistematske psihološke preglede triletnih otrok in nadaljnje kontrolne psihološke preglede predšolskih otrok.


ZLOŽENKE ZA STARŠE »RAZVOJNI MEJNIKI«

Načini, kako se vaš otrok igra, uči, govori in vede, nudijo pomembne informacije o njegovem razvoju. V zloženkah za starše predstavljamo razvojne mejnike oz. spretnosti, ki jih večina otrok zmore pri določeni starosti. Z njihovo pomočjo lahko spremljate potek otrokovega razvoja.

Zloženke najdete na spletni strani (spodaj): http://www.zd-velenje.si/oddelki/predsolske-ambulante/

OBVESTILA

- Obveščamo vas, da se bo s torkom, 14.2.2023, zaprl star vhod v ZD in odprl NOV VHOD Z ZADNJE STRANI zdravstvenega doma. Zaradi gradnje prizidka je pri ZD spremenjen režim parkiranja, zato je pri novem vhodu urejeno tudi parkirišče.

Prometni režim pred ZD v času gradnje prizidka

- Testiranje s hitrimi testi se izvaja vsak delovnik v COVID AMBULANTI (moder kontejner pred ZSZD Nazarje) med 7.00 in 8.00 uro

- Cepljenje bo od 1.2.2023 potekalo v dopoldanskem času od 10.00 in 12.00 uro, vsak drugi četrtek v mesecu pa tudi v popoldanskem času med 14.00 in 16.00 uro (točne termine najdete v poglavju cepilnega centra).

Hvala za razumevanje.